Mijn eerste ervaring met Tei

40 minuten liggen = 4 uur sporten

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Een apparaat dat voor jou 40 minuten intensief je spieren traint. Als je daarna van de behandeltafel stapt heb je voor bijna 4 uur aan spieroefeningen gedaan. En dan zie je ook nog eens meteen resultaat variërend tussen de 1 en 20 cm.

Dat wilde ik met eigen ogen zien en zelf ervaren. Het leek mij niet echt realistisch en eerlijk is eerlijk helemaal niet met mijn figuur en aantal uren sport in de week. Dus reisde ik af naar Gouda voor een proefbehandeling.

De behandeling – kom maar op…

Na het invullen van het inschrijfformulier en het doornemen van de contra indicaties, ging het echte werk van start. Eerst werd ik op 11 punten gemeten zodat we na afloop het verschil konden meten. Daarna heb ik plaats genomen op de behandeltafel. Ik kreeg banden om mijn benen, armen, billen, rug en buik. Tussen de banden en mijn huid zat een gel voor geleiding.

Toen konden we starten met de behandeling. De banden waren al redelijk voorverwarmd maar werden steeds warmer door de infrarood. Heerlijk! Ook werd de elektrostimulatie per band aangezet. Dit was zeker niet onaangenaam. Ik kon per band aangeven hoe hoog ik prettig vond. Je kon mijn spieren echt zien werken, wat ik wel fijn vond omdat ik echt het gevoel had dat er iets gebeurde.

Na de behandeling – meten is weten

De 40 minuten zijn echt omgevlogen. Voor ik het wist  zat de behandeling erop. Hoewel ik altijd sceptisch ben, voelde mijn lichaam strakker aan. Maar meten is weten dus weer werden mijn maten zeer nauwkeurig opgemeten en opgeschreven naast de eerder opgemeten maten.

Het resultaat- het daadwerkelijke bewijs

Het vergelijken kan beginnen. En mijn gevoel klopte! -1 cm op mijn taille, -2cm op mijn buik, -2 op mijn bovenbeen bovenaan en -1 per bovenbeen aan de onderkant! 9 cm in totaal waar ik verwacht had de uitzondering te worden van 0 of 1 cm verschil.

Enthousiast ging ik weer op huis aan, waar de volgende dag mijn verbazing pas echt begon. Ik wilde een goede vergelijking hebben van voor en na 1 behandeling dus heb voor ik naar Gouda vertrok zelf gemeten en foto’s gemaakt. 24 uur na de behandeling heb ik zelf nagemeten en na-foto’s gemaakt. Het centimeter verlies kwam overeen met de gemeten resultaten van de dag ervoor. Maar toen ik de voor en na foto’s naast elkaar ging leggen, viel mijn mond open van verbazing. Ik was niet van plan ze te gebruiken maar het verschil is zo groot dat ik het niet kon laten om ze met jullie te delen.

Ik ben hier zo enthousiast van geworden dat ik meteen alles op alles heb gezet om zo snel mogelijk een TEI machine in Heemskerk te krijgen. En dat is gelukt! Als eerste in Noord Holland kun je bij mij een TEI kuur volgen.

Ik ben zo benieuwd naar alle prachtige resultaten die behaald gaan worden!

Proefbehandeling- Probeer het nu zelf

Wil je net als ik een proefbehandeling ondergaan en zien wat TEI voor jou kan betekenen?

Dat kan al voor €59,- Nu voor maar €29,-

Bel of mail mij voor een afspraak!

Lees hier meer over de Tei behandeling

 

 

2 thoughts on “Mijn eerste ervaring met Tei”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *