Confettea!

Confettea is binnen!

Add a little “Confettea” to each day!

Heb je een energie boost nodig? of een opstapje naar een gezondere levensstijl? Maak dan nu kennis met de nieuwe theelijn Confettea! Het assortiment bestaat uit 3 verschillende 100% natuurlijke lijnen met in totaal 6 heerlijke smaken. Wat deze thee doet en wat het kan toevoegen bij jouw afvalproces lees je hieronder.

100% natuurlijk

Confettea zijn luxe en 100% natuurlijke thee blends die met zorg zijn samengesteld. De losse kruidentheeën bevatten alleen wat nodig is voor de juiste smaak en werking en niks meer dan dat. Hierdoor krijg je een heerlijk geurige pure thee die écht wat toevoegt, elke kop thee is een beleving.

Wat doen de verschillende Confettea lijnen?

Fatburner

Zorgt voor extra stimulatie van het verbranden van vet door het lichaam. Door het stimuleren van vetverbrandende hormonen en het verminderen van overtollig vocht in het lichaam.

 

Detox

Ondersteund het ontgiften van het lichaam, werkt ontstekingsremmend en bevorderd de werking van de lever.

 

Easy digest

Bevorderd de spijsvertering en vermindert darmproblemen, maagkrampen, een opgeblazen gevoel en obstipatie.

 

Ingrediënten

Om een idee te geven wat voor ingrediënten er gebruikt worden in de Confettea blends en wat de werking ervan is heb ik er een aantal hieronder uitgelicht. Elke thee bevat andere ingrediënten en heeft daardoor een eigen werking en smaak. Wil je meer weten over de theeën of welke thee welke ingrediënten bevat neem dan even contact met me op dan kan ik je vraag beantwoorden.

0622452571

Rooibos (aspaathi)

Rooibos kan een goede werking van de lever bevorderen en daarom de ontwikkeling van leververvetting verminderen. De lever is het belangrijkste orgaan voor het ontgiftingsproces. Rooibosthee werkt ontstekingsremmend en bevat antioxidanten (zoals aspalathin en nothofagin) welke de cellen beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Yerba Maté thee

Om vet te verbranden, moet het eerst worden afgebroken in de vetcel en in de bloedbaan worden geplaatst. De actieve stoffen in zowel sencha groene thee als in yerba maté thee kunnen dit proces ondersteunen door de effecten van sommige vetverbrandende hormonen te stimuleren. De belangrijkste antioxidant in deze groene thee, EGCG, kan helpen bij het remmen van een enzym dat norepinephrine afbreekt. Wanneer dit enzym wordt geremd, neemt de hoeveelheid norepinefrine toe.

Groene thee (camellia sinensis)

Groene thee is rijk aan EGCG (Epigallocatechin-3-gallate) en vitaminen. EGCG is een krachtige antioxidant en ondersteunt het natuurlijke vermogen van het lichaam om te ontgiften. EGCG heeft een directe invloed op je lever door het verhogen van de enzymactiviteit (nodig voor de 1e twee fasen van ontgifting). EGCG zijn bovendien krachtige antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. Dit hormoon wordt door het zenuwstelsel gebruikt als een signaal naar de vetcellen en vertelt hen dat ze vet moeten afbreken. Daarom leidt meer norepinephrine tot een sterker signaal dat naar de vetcel wordt gestuurd en wordt er meer vet afgebroken.

Peulen van witte bonen (phaseolus vulgaris)

Urine/vochtafdrijvend, reguleert bloedsuikerspiegel

Berkeblad (betula alba)

Berkeblad bevat belangrijke flavonoïden welke werken als antioxidanten zoals hyperoside, quercetin, myricetin en galactoside welke helpen om de galblaas te activeren.

Paardebloem (taraxacum officinale)

Paardebloemen bevatten bitterstoffen. Deze bitterstoffen helpen de gal om zijn productie op te voeren. De lever werkt beter als de galblaas meer gal afscheidt. Hierdoor kan de lever meer gifstoffen aan.

Heermoes (equisetum arvense)

Heermoes (of paardenstaart) is een natuurlijk diureticum, een middel dat de afgifte van water door de nieren bevordert hetgeen kan bijdragen om de nieren te reinigen (welke o.a. als werking hebben om gifstoffen vanuit het bloed te filteren en uit te scheiden).

Venkel

Venkel kan de spijsvertering bevorderen, de vorming van darmgassen tegen gaan en helpen tegen een opgeblazen gevoel. Venkel bevat anethol, die de afscheiding van spijsvertering en maagzuur stimuleert, ontsteking van maag en darmen vermindert en de juiste opname van voedingsstoffen uit het voedsel vergemakkelijkt. Venkel heeft desinfecterende en antibacteriële eigenschappen. Het bevat aminozuren zoals histidine die de spijsvertering en de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen en diarree genezen als gevolg van indigestie.

Munt

Munt kan de spijsvertering bevorderen. Munt werkt ook als windafdrijvend middel, wat betekent dat het gas en de bijbehorende symptomen kan helpen verminderen. Het maakt bovendien de stroom van gal efficiënter, wat betekent dat je je eten sneller verteerd. Ook helpt munt om de spieren in je spijsverteringskanaal te ontspannen.

Rozemarijn

Rozemarijn kan de spijsvertering helpen te kalmeren doordat het ontstekingsremmende flavonoïden bevat. Het wordt vaak gebruikt voor darmproblemen zoals indigestie, maagkrampen, een opgeblazen gevoel en obstipatie.

Lavendel

Lavendel werkt kalmerend, ontspannend en harmoniserend en ondersteunt vochtafdrijving. Helpt bij vermindering van spijsverteringsklachten en hoge bloeddruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *