Tei system

Figuurcorrectie met meteen resultaat

Tei is een machine die op veel verschillende manieren iets voor je kan betekenen. Anders dan andere methodes voor figuurcorrectie zie je meteen resultaat! figuurcorrigerende Tei machine, figuurcorrectie meteen resultaat

Door de 21 verschillende programma’s gecombineerd met 10 banden is de Tei helemaal aan te passen naar jouw klachten of wensen. Figuurcorrectie hoeft niet met overgewicht te maken te hebben maar denk bijvoorbeeld ook aan:

 • Het verminderen van cellulite, hoeveel zou je hiermee aan zelfvertrouwen winnen in je bikini…
 • Het lokaal verbranden van vet, is super als aanvulling bij het afvallen of net voor dat laatste beetje dat je net niet weg krijgt.
 • Verstrakking van de huid, ben je super goed afgevallen maar heb je daar wel een slappere huid aan over gehouden? gun je zelf dan een Tei behandeling voor een strakkere huid.
 • Spieropbouw, heb je een blessure waardoor je niet kan sporten of heb je juist net dat laatste zetje nodig hebt voor die felbegeerde six-pack.
 • Lymfe drainage, houd je teveel vocht vast en heb je daardoor altijd vocht in je enkels, Tei voert het overtollige vocht af en verbetert de circulatie.
 • Herstel na zwangerschap, na zwangerschap kunnen je buikspieren en je huid wel een extra’tje gebruiken.
 • Herstel na (top)sport, herstel sneller van een flinke training of wedstrijd door optimale afvoer van afvalstoffen.
 • Vermindering van pijn in spieren, altijd last van stijfheid of pijn aan je spieren, wat zou het fijn zijn om daar van af te komen.

Voordelen van figuurcorrectie met het Tei system:

 • Meteen na 1 behandeling al zichtbaar en meetbaar resultaat. (zie onderaan de pagina een voorbeeld)
 • 10 banden die over het hele lichaam verdeeld kunnen worden.
 • Een op maat gemaakte behandeling aan de hand van jouw klachten of wensen.

Hoe werkt figuurcorrectie met het Tei system:

Het Tei system combineert infrarood met elektrostimulatie, door deze combi kunnen we aan veel dingen tegelijk werken.

Door de infrarood worden vetcellen zachter en de vetten daarin vloeibaarder. Deze vetten komen tijdens de behandeling vrij in het lichaam, de elektro stimulatie zorgt er voor dat deze vetten meteen verbrand worden.

De infrarood verhoogt de circulatie van zowel het lymfe systeem als de doorbloeding, hierdoor kunnen de afvalstoffen die bij de vetverbranding vrijkomen optimaal worden afgevoerd. Ook zorgt de verhoogde circulatie voor afvoer van andere afvalstoffen die bijvoorbeeld in de huid of in de spieren opgebouwd zijn. De afvalstoffen in de spieren kunnen zorgen voor klachten zoals knopen, stijfheid of een trekkerig gevoel.

Doordat de elektrostimulatie het bindweefsel versterkt, wordt de huid strak getrokken. Dit, in combinatie met de verbranding van de vetten, zorgt voor  vermindering van cellulite en een strakkere huid.

Als extra boost voor het figuur worden de spieren versterkt, wat ook perfect is wanneer sporten niet optimaal mogelijk is of wanneer je net dat extra zetje nodig hebt.

werking figuurcorrigerende Tei machine, figuurcorrectie, anticellulite, uitleg cellulite

Meteen na 1 behandeling al zichtbaar en meetbaar resultaat!

Na 1 behandeling is er meteen resultaat zichtbaar, dit maakt de behandelingen extra leuk. Je ziet gelijk waarvoor je het aan het doen bent. Uiteraard wordt er voor en na de behandeling gemeten en mocht je dat leuk vinden kan ik voor en na foto’s maken.

Om je vast een voorproefje te geven van het resultaat dat je na 1 behandeling kan verwachten, de voor en na foto’s van mijn proefbehandeling. Lees hier het verhaal over mijn ervaring tijdens de proefbehandeling.

En volg mijn facebook pagina voor meer foto’s!

Nieuwsgierig? Sceptisch?

Boek dan nu een proefbehandeling en bekijk het resultaat met eigen ogen!

Bel me voor een afpsraak 06 – 22 45 25 71 

 

Resultaat na 1 figuurcorrigerende Tei behandeling, figuurcorrectie.

 

Kuur en prijzen

Bij Tei werk je eerst aan opbouw en ga je daarna over naar onderhoud. Vergelijk het met sporten, je moet eerst je conditie opbouwen door intensief te trainen meerdere malen per week. Als je een bepaalde basis opgebouwd hebt kan je gaan bijhouden.

Omdat de Tei spieren opbouwd, bindweefsel versterkt, vetten verbrand en de doorbloeding stimuleert is eerst opbouw nodig en daarna 1 keer per maand onderhoud. De opbouw ziet er als volgt uit, 5 weken lang 2 keer per week daarna 10 weken lang 1 keer per week en dan 1 keer per maand onderhoud.

 

Eénmalig een proefbehandeling €59,- 

Kuur 10 behandelingen Tei €499,-

Boek nu een proefbehandeling en bekijk het resultaat met eigen ogen!

Bel me voor een afpsraak 06 – 22 45 25 71